♥COLOUR OF SENTRAL♥
Monday, 16 July 2012 | 0 kaus kaki ketinggalan
♥ASSALAMUALAIKUM. SALAM SEJAHTERA. SELAMAT PAGI. SELAMAT TENGAHARI. SELAMAT MALAM. SALAM SATU MALAYSIA

COLOUR OF SENTRAL
Tu lah nama group kumpulan PTPL Sentral.
Sebenarnya macam ni,
aku pun agaklah lupanya pon tarikh pergi ke MSU.
Bukan aku sorang je yang pergi MSU.
Boleh lah kata satu kolej pergi MSU 
sebab ade compotition dekat sana.
Ada tiga compotition dekat sana

Aerobik Dance. Fusion Dance. Tradisional Dance.

Haa tu lah tiga dance dance tu.
Aku masuk aerobik je.
Aku manalah pandai noh nak menarinya.
Badan keras serupa kayu ade hati nak menari
memang tak lah jawabnya. :P
*kutuk diri sendiri* :P

Aku lupa tarikh compotition ni tapi yang aku ingat hari Khamis dengan Jumaat.
Ramai jugak lah wakil dari PTPL lain jugak tapi yang paling ramai sekali
ofcourse lah Shah Alam. Dah lah dekat dengan MSU. Lepas tu dorang ramai pulak.
Bangunan besar besar. 
PTPL Sentral cenonik je. Student pon bukan ramai mana pon kan. So peluang nak menang agak lah tipis. 
Antara PTPL yang terlibat ofcourse Sentral, Ampang, Shah Alam, Seremban lagi taktau dah.  

Kitaorang ingat kitaorang takkan ke final last sekali dapat jugak ke final. 
Syok kot. Dapat cuci mata. Haha :P

Untuk tarian Fusion dapat number satu.
Untuk Staff and Lecturer pon dapat number satu jugak.
Dua piala bolot sekali. Haha.
Tengok je sikit student tapi berbakat okey. :P
Tercengang PTPL lain. *yeke?* haha :P
Tapi malangnya Aerobik dance tak menang
dapat saguhati keempat agaklah kecewe dekat situ. 
Tapi diaorang cakaplah sebenarnya PTPL Sentral dapat tempat ketiga tapi
disebabkan PTPL Seremban jauhkan so dorang bagilah tempat ketiga dekat PTPL Seremban tu.
Ntah ye ntah tidak aku pon taktau lah. 
Takpelah. Yang pasti dua piala dah rebut. Hee ;)
PTPL SENTRAL TERBAIKLAHHH !! 





















See colourful kan
sebab tu 
COLOUR OF SENTRAL 

♥THANKYOU. ASSALAMUALAIKUM



It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!