♥RAYA WEYY RAYA♥
Friday, 24 August 2012 | 0 kaus kaki ketinggalan
♥ASSALAMUALAIKUM. SALAM SEJAHTERA. SALAM SATU MALAYSIA♥

Haiiiiiii! Heee lama dah tak update blog ni.
Ingatkan sebelum raya nak update tapi buzy lerr.
Sorry to say assgment saya sangat sangat sangat sangat sangat sangatX1000000 lah banyaknya
ni pon orang lain beraya tapi kan kita duduk rumah mengadap asgment.
Alahhh :(

Ni pon cuti bukan buat asgment pon
mengadap games, mengadap tv, mengadap mukabuku.
Acanoonya nak buat asgment
Memang tak sentuh lah weyy.
Okeyy stop pasal asgment bagai ni.

Entry ni pasal raya bukan pasal asgment.
Title pon dah RAYA WEYY RAYA kan.
Heeee ;)
Raya tahun ni berbeza sangat sangat sebabnya 
raya tahun lepas raya pertama aku beraya dekat Klang
raya kedua baru Ampang
dan raya ketiga Pahang
tapi 
raya tahun ni raya pertama beraya dekat Ampang 
sekaligus raya dekat Klang sekali
Hahaha :)
Pastu raya kedua pulak raya dekat Pahang
nampak tak bezanya tu. 
Heeee. :P

Okeyy. Pasal duit raya pulakk kan.
Hmm takdelah dapat banyak mana pon 
dalam RM 200 lebih macam gitu jelahh
tapi aku nak berjimat
no no lagi shopping
cukup cukuplah sebelum ni aku tibai habis semua duit
lepas ni no no lagi lah shopping.
Jimat itu penting.
Kedekut itu pon penting.
:P

Aku  malas nak update panjang panjang.
Gambar jelahh.
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa!











♥THANKYOU. ASSALAMUALAIKUM♥



It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!