♥C R U S H III ♥
Monday, 10 September 2012 | 0 kaus kaki ketinggalan

Cuba tengok entry lepas lepas,
Apa aku update?
Untuk siapa aku update?

Sejak akhir akhir ni aku banyak update pasal dia tau.
Semua entry aku sebelum ni semuanya pasal dia dan untuk dia.

Alangkah bahagianya aku kalau dia baca semua yang aku update pasal dia tu.
Tapikan ape reaksi dia?
Suka?
Tak suka?
Marah?
Benci?
Terharu?
Menangis?
Menyampah?
Tak percaya?
Apa lagi?
Cari aku balik?
Aku tak boleh nak duga apa apa 
sebab aku tak boleh baca isi hati dia dan aku tak tahu isi hati dia.

Sejak kebelakangan ni aku sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat
sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat
rindu rindi rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu
rindu rindi rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu
rindu rindi rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu
rindu rindi rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu
rindu rindi rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu
dia. :'(
Sebab tu aku asyik update blog pasal dia.
Dekat sini je aku boleh luah semua nya sebab dia tak pernah nak baca dan bukak blog aku ni.
Aku tak boleh update dekat facebook sebab orang akan marah.
Aku jugak tak boleh tweet sebab orang akan marah jugak.
So mana lagi kalau bukan dekat sini.
Hanya ada seorang sahaja pembaca setia aku
Twin aku.
Dia seorang je yang akan bukak blog aku setiap hari dan baca ape je yang aku update.
Cuma dia seorang je yang tahu isi blog aku ni.
:'(

Tapi sebenarnya aku nak sangat dia baca blog aku ni.
Aku nak dia tahu isi hati aku dekat dia sekarang ni.
Dan aku jugak nak tahu isi hati dia dekat aku sekarang.

Kalau lah awak baca semua kan best.
Tapi tak mungkin lah awak baca kan.
Benda bertulis panjang lebar macam ni manalah awak nak suka pon kan.

Awakkkkk.
Saya nak tanya awak bolehh?
Siapa dalam hati awak sekarang?
Awak boleh jawab tak?
Okey takpe. Biar saya teka.
1. K. M
2. M
3. NN
4. Q
Ape pilihan jawapan awak?
----------
Awakkkkk! Jawab boleh tak?!
Saya tanye niiiii!
:'(
Awakkkk....
Jawab lah awak...
Saya tanye nii....
Saya perlukan jawapan awak...
:'(

Saya rapat dengan lelaki lain,
tak bermakna saya sayang dia.
Saya bergurau senda dengan lelaki lain,
tak bermakna saya suka dia,
Saya keluar dengan lelaki lain,
tak bermakna saya cinta dia.
Saya rapat dengan awak,
sebab saya sayang awak.
Saya gelak tawa dengan awak,
sebab saya suka awak.
Saya bersama awak,
sebab saya cinta awak.
Saya pandang awak,
maknanya saya masih sayang awak tahu!
Kalau awak bukak diary saya, awak akan tahu macam mana sayang saya pada awak.

Awakkkk~
Saya rindu kenangan kita.
Boleh ke kenangan tu berulang balik awak?
Awak. 
Ingat tak awak pernah cakap dekat saya 'jom tunang'
Ingat tak awak?
Saya terkejut tahu tak, sebab tak pernah seorang lelaki berkata begitu dekat saya.
Awak orang pertama tahu.
Awak jugak orang pertama yang pernah saya keluar berdua dua.
Awak jugak orang pertama yang luahkan semua isi hati awak tanpa segan silu.
"Muas sangat sayang, suka, cinta Qila"
Tu ayat awak dekat saya.
Tapi betul ke semua tu atau tu semua tipu belaka?

Awak bagi harapan dekat saya.
Awak bagi saya sayang awak.
Awak bagi saya tak boleh lupakan awak.
Awak bagi saya suka awak.
Awak bagi saya kenangan indah dan pahit.

Awak.
3 bulan saya tunggu awak.
3 bulan saya berharap pada awak.
3 bulan saya menangis kerana awak.
3 bulan awak tahu?!
Lama awak tahu!
Lama saya tunggu awak.
Awak sikit tak bagi respon ape ape!
Awak bagi saya sakit hati!
Awak buat saya terluka!
Awak tak kesian dekat saya?
Awak tak sayang saya lagi?
Kenapa awak buat saya macam tu?
Mana hati perut awak?
Tak boleh tolak ego sikit demi saya?
Tak boleh bertolak ansur demi saya?
Tak boleh mengalah demi saya?
Tak boleh ke semua tu?!!
Kenapa perlu pentingkan diri macam ni sekali?
Kata sayang tapi kenapa buat saya macam ni?

Tup Tup!
Awak dah ada makwe.
Saya pulak dah ade seorang kawan lelaki.
Tapi kalau lah awak nak tahu dalam saya sayang lelaki tu
saya tetap masih sayang awak tahu.
Cakap je tak.
Tapi saya tak boleh tipu diri saya.
Cuba awak bayangkan berapa lama saya tunggu awak?
Dari kita bergaduh hari tu sampai sekarang tau 
saya tetap sayang, suka, cinta awak tahu tak!!! 
:'(

Berjuta juta kali saya asyik cakap 'sayang, sayang, sayang, sayang' awak,
sebab itu memang kenyataan nya.
BUDAK PEREMPUAN BERNAMA NURAQILAH SANGAT SAYANG LELAKI BERNAMA MUAS!

Kalaulah suatu hari nanti awak bukak blog saya ni.
Cuba awak dengar betul betul lagu blog saya ni dan hayati betul betul.

*Dialah yang aku inginkan*
Saya sangat inginkan awak kembali pada saya.
*Dia cinta yang ku dambakan*
Saya dambakan cinta awak kembali.
*Namun semua hanya tinggal mimpi terpisahnya cinta*
Tapi saya tahu ape yang saya impikan hanya sebuah mimpi yang tak mungkin tercapai.
*Aku harus melupakannya*
Saya terpaksa melupakan awak demi kebahagian awak dan orang lain.
*Aku harus memandam rasa*
Saya terpaksa pendam perasaan saya sebab saya malu, saya takut nak luahkan pada awak.
*Namun hati tidak pernah mampu melepaskan kau pergi*
Tapi hati saya tak boleh nak lupakan awak dan lepaskan awak.

10/September/2012
Awak.
Nak tahu tak?
Saya happy dua tiga hari ni tau
Mata kita asyik bertembung je
Saya tak malu nak pandang awak.
Sebab saya rindu awak.
Selagi ada peluang pandang awak
Saya akan pandang
Biarlah kalau awak perasan saya pandang awak
Saya tak kesah awak.
Cara ni je boleh buat rindu tu hilang tau.
Tapi sebenarnya awak perasan saya pandang awak.
Tapi awak pun pandang saya jugak.
Hee~
Sayang saya lagi ehh?
Rindu saya ehh?
Saya sangat happy kalau awak sayang, rindu saya lagi.
:')

Saya berharap awak akan baca blog saya ni dan lepas awak baca awak akan cari saya balik.
Saya sangat harap begitu.
Tapi....
:"(

Untuk pertama kalinya saya update gambar awak.


♥THANKYOU. ASSALAMUALAIKUM♥






It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!