♥SEBELAS BULAN♥
Sunday, 9 September 2012 | 0 kaus kaki ketinggalan

Sebelas bulan kesunyian tanpa seorang lelaki yang dipanggil 'pakwe'.
Sebelas bulan rindu kan panggilan 'sayang' dari seorang 'pakwe'.
Sebelas bulan rindu kan deringan handphone dari seorang 'pakwe'.
Sebelas bulan aku sendirian tanpa seorang lelaki yang dipanggil 'pakwe' menemani aku.

Sebelas bulan aku ditemani oleh kawan kawan.
Sebelas bulan aku bersama sama dengan kawan kawan.
Sebelas bulan aku bersuka ria bersama kawan kawan.
Sebelas bulan aku sentiasa bersama kawan kawan aku.

Memang aku seronok hidup macam ini.
Memang bebas hidup macam ini.
Memang terasa aman hidup macam ini
tapi
Aku tak seronok bile tengok kawan kawan aku bersama dengan pakwe mereka.
Aku tak bebas sebab aku jelous tengok mereka.
Aku tak aman sebab hati aku 'taken' seseorang.

Sebenarnya hidup perlukan salah satu sama lain.
Perempuan perlukan seorang lelaki.
Lelaki perlukan seorang perempuan.
Begitu juga dengan diri aku.

Single tak bermasksud single luar dan dalam.
Dari mata kasar memang single.
Tapi dalam seorang CRUSH .

Ada kekurangan 'couple'
Ada kelebihan 'couple'
Ada kekurangan 'single'
Ada kelebihan 'single'

Alangkah bagusnya kalau awak baca semua entry yang saya tuju ni dekat awak.
Baru awak akan tahu betapa saya sayang dan rindu awak sangat sangat.
Tapi kalau awak baca pon ade ke awak cari saya?
Harapan tingal harapan jelahh.
Saya tahu macam mana awak.
Ahhhhhhh!
Lupakan jelahhh.


♥THANKYOU.ASSALAMUALAIKUM♥



It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!