♥SEPTEMBER BULAN SAYA♥
Saturday, 8 September 2012 | 0 kaus kaki ketinggalan
♥ASSALAMUALAIKUM. SALAM SEJAHTERA. SALAM SATU MALAYSIA♥

Tadaaaaaaaa!
Haahaaa. Bulan September dah kan.
Cepat betul masa berlalu.
Pejam celik. Pejam celik dah bulan September.

Bulan September ni,
Bulan Mama,
Bulan Kakak aku,
Bulan Twin aku,
Bulan Makcik aku,
Bulan Junior aku,
Bulan Senior aku,
Bulan Kawan aku,
dan
Bulan aku jugak.

Sebenarnya tak sabar nak tunggu bulan 9,
sebabnya offcuzlah birthday aku kan,
mestilah aku tak sabar sabar.

Punca aku jadi tak sabar sabar ni,
aku nak tengok siapa yang ingat birthday aku,
siapa yang lupa birthday aku,
siapa yang akan wish aku,
siapa yang tak wish aku,
Aku nak tengok sejauh mana diaorang ingat kewujudan aku ni.
That why aku tak sabar sabar nya pun.

Satu lagi yang buat aku tak sabar Si Dia.
Ntah dia ingat ke tak aku pon taktaulah.
Tengok dari gaya macam taklah.

Nak update sikit pasal si dia boleh?
Sikit je tau.

Awak.
Awak ingat tak tarikh 28 September?
Awak rasa tarikh tu penting tak bagi awak?
Agak agak awak wish tak saya?
Kalau awak wish pagi ke petang?
Awak akan wish ape je nanti?
Awak post wall ke awak meseg saya?
Ke awak langsung takkan wish?
Atau awak memang lupa terus tarikh 28 September?

Awak.
Saya harap awak akan wish saya.
Saya harap awak akan wish saya.
Saya harap awak akan wish saya.
:'(
Saya tak kesah kalau tak meseg saya
tapi sekurang kurangnya awak post dekat wall saya.
Awak post "Happy Birthday" pon dah buat saya happy.
Saya taknak apa apa dari awak.
Saya cuma nak satu rangkap ucapan dari awak.
Itu je saya minta dari awak.
Saya tau satu benda yang saya harap kan ni pun samar samar je yang mungkin terjadi.
Saya tau macam mana awak.
Awak lain.
Hari Raya pon awak tak meseg saya apa-apa.
Ni kan pulak Hari Jadi saya.
Saya tahu saya tak boleh terus berharap dekat awak.
Saya tahu saya bodoh sebab berharap dekat awak.
Tapi cuba awak bagitau saya macam mana saya nak lupakan awak,
kalau dah tiap tiap hari saya asyik nampak awak dekat kolej.

Dah berjuta juta juta juta kali saya cuba lupakan awak
tapi
dalam berjuta juta juta juta kali tu jugak saya asyik memikirkan awak.

Awak.
Awak akan wish kan?
Awak tak lupa kan?
Awak masih ingat kan?

Awak.
Please.
Saya tunggu wish dari awak.
:'(

~C R U S H~

♥TERIMA KASIH.ASSALAMUALAIKUM♥



It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!