♥Chocolate Free Duty =D ♥
Sunday, 14 October 2012 | 1 kaus kaki ketinggalan
Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! =D dah lama kita tak update. 

Kita agak buzy sebenarnya. Eh! Kejap! Buzy ke? Haha. Takde lah buzy mana sebenarnya. Haha. Kita ikut mama kita pergi Langkawi hari tu. 8/10 sampai 11/10. Kita pergi sana kita bawa laptop tapi kita tak update sebab kita malas. Haha. Kita ni kan pemalas. Banyak hari dah kita nak update blog ni tapi kita malas. Vitamin M tu besar sangat. Heeeee =D

Sekarang ni pon kita malas nak update jugak tapi tu lah kalau tak update karang, bila pulak lah nak updatenya kan. Ni tengok ayat kita pon tunggang langgang sebab dah lama tak update. Cewahhh! Macam gitu pulak hahaha. =D

Entry ni kita nak update pasal kita pergi Langkawi tu. Mama pergi sana sebab kerja. Kita pergi sana sebab kita nak relax. Heee. Kita ikut mama kita pergi sebab sekarang kita tengah cuti semester. Sebulan pulak cuti. Bosan duduk rumah. Kalau keluar kang duit macam air pulak nanti keluarnya. Kita ni dah lah pantang tengok baju, nak shopping je kerja tapi kita pandai jugak berjimat. Tak banyak sikit pon okey kan? kan? kan? heee =)

Okey. Kita pergi sana naik kapal terbang. Naik Firefly je. Teringin jugak kita tau nak naik MAS tapi harap maklum lah MAS kan mahal. Mana lah mampu. Mama cakap Firefly baru tiga ratus lebih tapi kalau naik MAS lapan ratus lebih kot. Tengok gandaan dia dahsyat kan. Alah sebenarnya sama je naik Firefly ke, naik Airasia ke, MAS ke tetap jugak dapat merasa naik kapal terbang. Okey stop! Kang tak berhenti kita bercerita pasal kapal terbang kang, dah kita mengidam pakwe pilot. =P

Dalam 45 minit ke 1 jam kot sampai Langkawi. Kita pun tak tau sebab kita teruja naik kapal terbang. Haha. Dah sampai je dekat airport kita dengan mama naik teksi pergi DeBaron hotel. Hotel tu sangat cantik. Kita tak tipu. Tapi setahu kitalah semua hotel cantik. Haha =D Hotel yang kita duduk ni dekat dengan laut tapi kita sorang sorang so kita terperap je dalam bilik. Petang baru kita keluar dengan mama kita. 


Pink Pinky kita! =D

Ni tempat pertama kita duduk bersama laptop kita. Lepastu kita tukar


Kita tukar dekat sini pulak. Senang sikit ade meja. Hee =D


Tengok! Bersepak betul. Siapa lagi buat kalau bukan kita. Hee =P


Seperti biase kita yang buat jugak katil tu. Heee =P


Ni ukiran hiasan bilik tu. Cantik tak? Cantikkan. Suka kita tengok. =)


Ni pun sama. Cantik sangat! =)



Dalam bilik ni ada kipas dengan econ. Dahsyat! Hee. Okey kita kuno sikit. Harap maklum. =P


Haaa. Yang tengah pintu. Yang kiri toilet. Yang kanan almari. =)


Ni ticket kapal terbang. Perg dan balik. 

Haaa tu jelah yang kita boleh ceritakan pasal kita pergi Langkawi. Sebenarnya takde lah menarik mana pon kan. Kita tahu tu tapi kita saje je nak update. Hope korang suka baca semua entry kita.

♥THANKYOU. ASSALAMUALAIKUM♥ 


















It's Me
The Web Mistress
♥ QielaEila | Twenty | Single ♥ ♥ Follow Me Back. Thankyou. Loveyou ♥.

Follow and Add
I'm Busy
Facebook Twitter Instagram
Misc
stuff that you left
I don't have any idea how..or with WHAT...would you fill this page in, but since i don't really care, i expect you to brainstorm and think it yourself: will you put your table of contents here...or probably 'previous post' list...or whatever you feel like. Toodles!